Lady Royal Lady Royal

Anita - taattua laatua jo vuodesta 1886

Anita on kuuluisa saksalainen alusvaatteiden valmistaja, jonka brändivalikoimaan kuuluvat urheilu-, imetys-, tuki-, hoitotuotteet sekä laaja valikoima uimapukuja ja proteesituotteita. Anitan urheiluliivit ovat usein voittaneet kuluttajatestejä myös täällä Suomessa erinomaisen istuvuuden, toiminnallisuuden sekä tukiominaisuuksien takia. 


undefined
undefined

Anita Active - sportti joka pitää

Anitan Urheiluliivit ovat niittäneet mainetta jo vuosikymmenien ajan. Suomessakin Anitan urheiluliivit ovat voittaneet useana vuotena parhaan treeniliivin tittelin. Myös urheiluliiveissä löytyy useita malleja, mutta yhteistä kaikille on vahva ja hengittävä tukirunko, leveät olkaimet sekä funktionaalinen ja kosteuden iholta poistava materiaali. 

uutta!

Mikrohierovat kompressiohousut pitävät lihakset lämpimänä ja lisäävät pintaverenkiertoa, edistäen solujen uudistumista. Lisäksi housut ovat täysin läpinäkymättömät, joten muita treenihousuja et tarvitse.Kaarettomat liivit jopa J-kuppiin saakka

130 vuotta tietotaitoa takaa sen, että jokainen yksityiskohta on hiottu loppuun saakka, olipa kyse materiaalista tai muotoilusta. Siksi Anita on yksi harvoista, joka osaa valmistaa  isoja kuppikokoja, jopa J-kuppiin saakka, kaarettomana. Myös imetysliiveissä-

undefined

Naisten terveys ja hyvinvointi on meille ykkösasia

Anitan on keskiittynyt naisten terveyteen ja hyvinvointiin todella jo yli vuosisadan ajan, ja Anitan proteesituotteet ovat kehittyneet kauniin naisellisiksi mutta tukeviksi. Kompressioliivi leikkauksen jälkeen on upea uutuus. 

Proteesiliivit AA-kupista ylöspäin

Meiltä löydät laajan valikoiman proteesiliivejä ja mitä meillä ei ole, sen voimme tilata. Anita on harvinainen valimistaja, koska se tekee proteesiliivit AA-kupista ja 70-ympäryksestä alkaen. Anitalta saa myös tehdasasennuksena proteesitaskun mihin tahansa Anita-tuoteperheen liiviin tai bodyyn. Kysy lisää myymälästämme! 

Muutamalla sanalla yhteenvetäen, -istuvuus, toimivuus, ulkonäkö ja mukavuus.

Tule tutustumaan Anitan laajaan valikoimaan.

Ota yhteyttä

H-talo puh. 017 263 1460 | ladyroyal@ladyroyal.fi | Matkus puh. 044 7056 635

Yhteydenotto