Lady Royal Lady Royal

Sovituspäivä - Fitting day  

Pidämme kerran kuussa vaihtuvalla teemalla merkikohtaisia sovituspäiviä, jotka ovat avoimia kaikille asiakkaille.  Sovituspäivässä Ladyn henkilökunta ja maahantuojan edustaja auttavat Sinua löytämään sopivan tuotteen. Olipa kyseessä alusasu, juhla tai arki, urheilu tai muu erikoistilanne, tervetuloa ihastumaan ja hakemaan samalla itsellesi Ladyn liivipassi!

Ladyn lahjakortti

Liikkeestämme saat ihanat Ladyn lahjakortit ympäri vuoden. Lahjakortti sopii ystävälle, äidille, mummille, rakkaalle - se on arvostettu lahja ja aina oikean kokoinen. Erittäin laajan valikoimamme ansiosta meiltä löytyy tuotteita jokaisesta hintakategoriasta sekä koosta. Meille on erityisen tärkeää naisten terveys ja hyvinvointi, siksi liikkeestämme on myös laaja valikoima erikoistuotteita. Osta lahjakortti tästä.

Liivipassi

Enemmän on vähemmän - asioidessasi meillä saat mukaasi liivipassin ostoksesi yhteydessä. Passiin saat leiman ostaessasi normaalihintaiset liivit - joka kuudennet liivit -50%.

Toriparkki

Tervetuloa Ladyyn, parkkipaikan löydät helposti torin alta – me hyvitämme kaksi tuntia parkkimaksua pysäköidessäsäi torin alle Tori-parkiin. Edun saat saman päivän ostoksista näyttäessäsi parkkilippua

Naistenillat - Ladies Night

Järjestämme mielellämme yrityksellesi tai organisaatiosi henkilökunnalle naisteniltoja, tietoiskuja tai vaikka polttarit! Järjestämme tilaisuudet joko myymälässämme tai organisaation omissa tiloissa toiveiden mukaisesti. Kysythän lisätietoa – räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.  

Ilmoitamme kuulumisista ja uutuuksista myös instagrammissa #ladyroyal #ladyroyalclub @ladyroyalclub, seuraa meitä tästä!

Ota yhteyttä

H-talo puh. 017 263 1460 | ladyroyal@ladyroyal.fi | Matkus puh. 044 7056 635

Yhteydenotto