Lady Royal Lady Royal

Primadonna 150 vuotta

Primadonnan laatuliivit tehdään käsityönä n. 50 eri kappaleesta, siksi liivit ovat markettisisartaan hinnakkaampia. Mutta juuri siksi laatuliivit tuntuvat niin hyvältä päällä, kestävät käyttöä ja pesua ja siksi liivit tukevat juuri oikeasta paikasta korostaen sopivan kauniisti povea. Oletko kokeillut, huomaat kyllä eron.

Pukeutuminen alkaa alusasuista, ja vaatteet istuvat paremmin sopivilla ja oikeankokoisilla alusvaatteilla. Liivejä pidetään päivittäin, ja niillä on terveydellinenkin vaikutus. Liivit voivat olla hyvinkin näkymättömät tai ne voi jättää jopa esille osaksi omaa tyyliä, Kaikilla on mielipide liiveistä, ja kun liivit ovat oikean kokoiset ja tarkoitukseen sopivat, niin tärkeää on löytää myös aluspukeutumisessa se oma tyyli, ja usko pois, hyvät alusvaatteet näkyvät myös hymynä, tyytyväisyytenä ja itsevarmuutena. 

Alla katsaus Primadonnan 2017 tuotteisiin. Ja tervetuloa tutustumaan valikoimaan H-taloon.

Primadonna, Primadonna Twist, Marie Jo ja Marie Jo L Áventure sekä Swim

Ovat saman tuoteperheen sisaruksia, kaikki niin upeita ja laadukkaita mutta sopivasti erilaisia.  Primadonnalta löydät kauniit ja viimeistellyt tuotteet aina J-kuppiin saakka. 

Kesä ja syksy 2017 kutsuu takaisin luontoon. Unikon punaista, metsän vihreää, yön sinistä ja lumen valkoista. Mallistosta löytyy sekä puuterisia että intensiivisiä värejä, samalla materiaalit ovat hyvin pelkistettyjä tai hyvin koristeellisia. Tule tutustumaan mallistoon H-taloon, Kuopion keskustaan.  

Primadonna Twist - ripaus leikkisyyttä 

Ja hienoja yksityiskohtia - Tukea unohtamatta.  AIvan, et tarvitse kirurgin apua povenkohotukseen. 


undefinedPrimadonna Sport

Uutta! Primadonnalta on tullut ihana, tukeva ja istuva sportti - maksimitukea isollekin povelle. 


Marie Jo ja Marie Jo L Áventure

Se erilainen, uudistuva ja sopivasti perinteinen. Marie Jon mallistossa kuppikoot jopa F-kuppiin saakka ja ympärykset alkavat 65-90. 

Avero ja Liza tyylikkäänä harmaana, joka on yksi vahvimmista kausiväreistä.


undefinedMarie Jo Undertones 

Se huomaamattomampi.

Primadonna Swim - neljä kautta 

Primadonna todella on tehnyt alusvaatteita 150 vuotta ja nyt vasta neljä kautta uima-asuja. Täytyy todeta, että harjoittelivat pitkään, ja tulos on loistava. Kun haluat ehdotonta tukea ja näköä yksityiskohtia unohtamatta on Primadonnan uima-asut Sinun valintasi.
Ota yhteyttä

H-talo puh. 017 263 1460 | ladyroyal@ladyroyal.fi | Matkus puh. 044 7056 635

Yhteydenotto