Lady Royal Lady Royal

Primadonna 150 vuotta

Primadonnan laatuliivit tehdään käsityönä n. 50 eri kappaleesta, siksi liivit ovat markettisisartaan hinnakkaampia. Mutta juuri siksi laatuliivit tuntuvat niin hyvältä päällä, kestävät käyttöä ja pesua ja siksi liivit tukevat juuri oikeasta paikasta korostaen sopivan kauniisti povea. Oletko kokeillut, huomaat kyllä eron.

Pukeutuminen alkaa alusasuista, ja vaatteet istuvat paremmin sopivilla ja oikeankokoisilla alusvaatteilla. Liivejä pidetään päivittäin, ja niillä on terveydellinenkin vaikutus. Liivit voivat olla hyvinkin näkymättömät tai ne voi jättää jopa esille osaksi omaa tyyliä, Kaikilla on mielipide liiveistä, ja kun liivit ovat oikean kokoiset ja tarkoitukseen sopivat, niin tärkeää on löytää myös aluspukeutumisessa se oma tyyli, ja usko pois, hyvät alusvaatteet näkyvät myös hymynä, tyytyväisyytenä ja itsevarmuutena. 

Alla katsaus Primadonnan 2018 tuotteisiin. Ja tervetuloa tutustumaan valikoimaan H-taloon, Matkukseen ja Jyväskylän Seppään.

Primadonna, Primadonna Twist, Marie Jo ja Marie Jo L Áventure sekä Swim

Ovat saman tuoteperheen sisaruksia, kaikki niin upeita ja laadukkaita mutta sopivasti erilaisia.  Primadonnalta löydät kauniit ja viimeistellyt tuotteet aina J-kuppiin saakka. 

Syksy-talvi 2018 on rohkeampi kun moni muu kausi ja malleissa hehkuvat voimakkaat sävyt kullasta siniseen ja pinkistä armeijanvihreään. Nyt saa olkaimet näkyä ja pitsit ilakoida iholla. Nimetkin voivat olla enne: ilotulitus, ranskalainen suudelma, baabuska, Pariisin yöt, kattokruunu.. Veikeitä, eikö totta. Nähdään Ladyllä! 


undefined
undefined


  
undefined


undefined
Primadonna Twist - ripaus leikkisyyttä 

Ja hienoja yksityiskohtia - Tukea unohtamatta.  AIvan, et tarvitse kirurgin apua povenkohotukseen. Primadonna Sport

Primadonnalta on tullut ihana, tukeva ja istuva sportti - maksimitukea isollekin povelle. 


Marie Jo ja Marie Jo L Áventure

Se erilainen, uudistuva ja sopivasti perinteinen. Marie Jon mallistossa kuppikoot jopa F-kuppiin saakka ja ympärykset 65-90. 

.
undefinedundefined

Primadonna Swim 

Primadonna todella on tehnyt alusvaatteita 150 vuotta ja nyt vasta viidettä kautta uima-asuja. Täytyy todeta, että harjoittelivat pitkään, ja tulos on loistava. Kun haluat ehdotonta tukea ja näköä yksityiskohtia unohtamatta on Primadonnan uima-asut Sinun valintasi.


undefined


undefined

Ota yhteyttä

H-talo puh. 017 263 1460 | ladyroyal@ladyroyal.fi | Matkus puh. 044 7056 635

Yhteydenotto