Lady Royal Lady Royal


Sapph-mallisto Matkuksesta ja Sepästä

Sapph on merkki, joka suunnittelee aistillisia ja seksikkäitä alusvaatteita ripaksella leikkisyyttä. Jokainen mallisto on kuin ylellinen aarrearkku, joka sisältää edullisia, laadukkaita ja mukavia alusvaatteita.Olitpa pitsi- tai printtifani  -  sapph täyttää toiveesi. Tervetuloa löytämään oma tarinasi!

undefined

Kausituotteet ja perusvalikoima

Sapph-mallistossa on kausituotteita sekä aina varastossa olevia pysyviä malleja.  Comfort-iiivi on saatavissa mustana, punaisena ja nuden värisenä ympäri vuoden. Tämän syksyn kausivärit ovat sangria, sininen ja metsän vihreä.


sapph curvy - kurvikkaille naisille

Sapph suunnittelee ja valmistaa myös muodokkaiden naisten curvy-mallistoa. Tuotteet on erityisesti suunniteltu ottamaan huomioon  kurvien vaatiman erityishuomion - levemmät olkaimet, korkeampi takakappale ja korkeammat housut sarjoihin. Curvy-mallistoa tehdään 100 F -kokoon saakka.


sapph swim

Samaa naisellista istuvuutta myös uima-asuissa ja bikineissä. 


undefinedSapph ja Super Sexy 

Kaikki sapph ja super sexy - tuotteet ovat kauniita ja naisellisia. Super sexy on hieman rohkeampi. Ja mallistosta löytyy myös supernaisellisia yöasuja - näitä ihanuuksia saapuu syksyn mittaan.Ota yhteyttä

H-talo puh. 017 263 1460 | ladyroyal@ladyroyal.fi | Matkus puh. 044 7056 635

Yhteydenotto